Afdekhoes ‘Hammock Sleeve’

Afdekhoes in de kleur Grijs van het merk Tropilex ®. Afdekhoes uit de Hammock Sleeve serie. Gemaakt van Parachutestof. Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Bescherm je hangmat

De ‘Sleeve’ trek je eenvoudig over je hangmat heen. Wil je weer van de hangmat gebruik maken, schuif dan de sleeve aan de kant en je kunt direct chillen!

De sleeve met een lengte van 4 meter is geschikt voor alle hangmatten zonder spreidstok.

Als echte hangmat fanaten raden wij je aan om een sleeve mee te bestellen bij je hangmat. Je hoeft je hangmat dan niet constant op te bergen. Zodra de zon tevoorschijn komt, kunt je zorgeloos genieten van elke zonnestraal!

Met liefde en zorg gemaakt in India

Behalve in Colombia, produceert Tropilex ook in India. Tropilex werkt in India samen met een bijzondere fabriek. Een fabriek die sterk gelooft in de empowerment van vrouwen en het bevorderen van werkgelegenheidskansen voor vrouwen in de stad en op het platteland. Een prachtig resultaat van deze visie is de adoptie van twee plattelandsdorpen en het bieden van werkgelegenheid aan 60 plattelandsvrouwen in beide dorpen.

Door een eerlijke prijs te betalen voor de hangmatten en toezicht te houden op de arbeidsomstandigheden, draagt Tropilex met elke hangmat bij aan de welvaart van deze groeiende ontwikkelingsregio.

1% For The Planet

Tropilex is lid van 1% For The Planet. Als lid doneert Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan het behouden van natuur en biodiversiteit.

Jouw aankoop draagt dus ook een klein beetje bij aan een mooiere wereld. Dat ligt straks extra lekker in je hangmat! De slogan van Tropilex sluit hier perfect op aan: Relax with a good feeling!

€ 24.00

Naar de website