Bug Net ‘Mosquito’

Bug Net in de kleur Zwart van het merk Tropilex ®. Bug Net uit de Mosquito serie. Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Geen last meer van muggen en ongedierte

Upgrade je normale reishangmat met het Bug Net ‘Mosquito’ van Tropilex een geef ongedierte geen kans!

Het Bug Net ‘Mosquito’ hang je om de gehele hangmat heen. Met de trektouwtjes sluit je het Bug Net helemaal af, zodat er geen beestje meer naar binnen kan. Via de ritssluiting stap je makkelijk in en uit de hangmat.

Je spullen van de grond

Omdat het net volledig om de hangmat heen hangt, kun je de onderkant gebruiken als opslagplaats. Leg je tas en schoenen onderin het muskietennet en ze blijven vrij van de grond.

Met liefde en zorg gemaakt in India

Behalve in Colombia, produceert Tropilex ook in India. Tropilex werkt in India samen met een bijzondere fabriek. Een fabriek die sterk gelooft in de empowerment van vrouwen en het bevorderen van werkgelegenheidskansen voor vrouwen in de stad en op het platteland. Een prachtig resultaat van deze visie is de adoptie van twee plattelandsdorpen en het bieden van werkgelegenheid aan 60 plattelandsvrouwen in beide dorpen.

Door een eerlijke prijs te betalen voor de hangmatten en toezicht te houden op de arbeidsomstandigheden, draagt Tropilex met elke hangmat bij aan de welvaart van deze groeiende ontwikkelingsregio.

1% For The Planet

Tropilex is lid van 1% For The Planet. Als lid doneert Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan het behouden van natuur en biodiversiteit.

Jouw aankoop draagt dus ook een klein beetje bij aan een mooiere wereld. Dat ligt straks extra lekker in je hangmat! De slogan van Tropilex sluit hier perfect op aan: Relax with a good feeling!

€ 69.00

Naar de website