Hangmatbevestiging ‘Tree Strap’

Hangmatbevestiging in de kleur Zwart van het merk Tropilex ®. Hangmatbevestiging uit de Tree Strap serie. Gemaakt van Polyester. Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Tree Strap: makkelijker wordt het niet

Met een licht, sterk stuk koord voorzien van vele lussen en aluminium karabijnhaak is je hangmat ophangen een eitje. De Tree Strap is makkelijk mee te nemen op reis en kan per Tree Strap tot 200 kilogram dragen!

De Tree Strap is om de 15 cm voorzien van lussen. Om de hangmat op te hangen, zoek je eerst twee bomen. Sla het uiteinde van de Tree Strap om de boom heen en haal de strap terug door de lus. Hang daarna je hangmat eenvoudig op aan één van vele lussen met de meegeleverde karabijnhaak.

In de verpakking zitten twee koorden van beide drie meter en twee aluminium karabijnhaken. Je kan hiermee je hangmat aan beide kanten ophangen.

Met liefde en zorg gemaakt in India

Behalve in Colombia, produceert Tropilex ook in India. Tropilex werkt in India samen met een bijzondere fabriek. Een fabriek die sterk gelooft in de empowerment van vrouwen en het bevorderen van werkgelegenheidskansen voor vrouwen in de stad en op het platteland. Een prachtig resultaat van deze visie is de adoptie van twee plattelandsdorpen en het bieden van werkgelegenheid aan 60 plattelandsvrouwen in beide dorpen.

Door een eerlijke prijs te betalen voor de hangmatten en toezicht te houden op de arbeidsomstandigheden, draagt Tropilex met elke hangmat bij aan de welvaart van deze groeiende ontwikkelingsregio.

1% For The Planet

Tropilex is lid van 1% For The Planet. Als lid doneert Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan het behouden van natuur en biodiversiteit.

Jouw aankoop draagt dus ook een klein beetje bij aan een mooiere wereld. Dat ligt straks extra lekker in je hangmat! De slogan van Tropilex sluit hier perfect op aan: Relax with a good feeling!

€ 24.00

Naar de website