Hangmatstandaard Familie ‘Wood’

Hangmatstandaard Familie in de kleur Hout van het merk Tropilex ®. Hangmatstandaard Familie uit de Wood serie. Gemaakt van Hout (FSC 100%). Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
De bestverkochte houten hangmatstandaard

Deze prachtige hangmatstandaard van Tropilex is een aanwinst voor elke tuin. Het ophangmateriaal wordt, zoals bij alle Tropilex standaarden, bij de hangmatstandaard meegeleverd.

Het hout heeft een dipping bath gehad en is dus geïmpregneerd. De kettingophanging kan versteld worden en is dus geschicht voor bijna alle hangmatten (let op de totale lengte van de hangmat). Een fantastische houten standaard voor een fantastische prijs!

Tip: Bij het kiezen van de juiste standaard dien je de totale lengte van de hangmat te weten (inclusief de touwen). Wanneer deze bijvoorbeeld 3 meter bedraagt heb je minimaal een standaard met een lengte nodig van 300 cm. Al onze standaarden zijn verstelbaar zodat je eventueel de hangmat wat losser of strakker op kan hangen.

Afmetingen en maximaal draagvermogen

De hangmatstandaard ‘Wood’ heeft drie verschillende maten.

Hangmatstandaard éénpersoons ‘Wood’
Geschikt voor alle éénpersoons hangmatten van Tropilex én voor hangmatten met een totale lengte van 290 – 340 cm. Het maximale draagvermogen is 160 kg.

Hangmatstandaard tweepersoons ‘Wood’
Geschikt voor alle tweepersoons hangmatten op van Tropilex én voor hangmatten met een totale lengte van 330 – 370 cm. Het maximale draagvermogen is 180 kg.

Hangmatstandaard familie ‘Wood’
Geschikt voor alle familie hangmatten op van Tropilex én voor hangmatten met een totale lengte van 360 – 400 cm. Het maximale draagvermogen is 200 kg.

1% For The Planet

Tropilex is lid van 1% For The Planet. Als lid doneert Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan het behouden van natuur en biodiversiteit.

Jouw aankoop draagt dus ook een klein beetje bij aan een mooiere wereld. Dat ligt straks extra lekker in je hangmat! De slogan van Tropilex sluit hier perfect op aan: Relax with a good feeling!

€ 349.00

Naar de website