Hangmatstandaard Tweepersoons ‘Arc’

Hangmatstandaard Tweepersoons in de kleur Zwart van het merk Tropilex ®. Hangmatstandaard Tweepersoons uit de Arc serie. Gemaakt van Metaal. Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
De meest solide hangmatstandaard op de markt

De ‘Arc’ hangmatstandaard van Tropilex is zeer degelijk ontworpen en kan tot 160-200 kg dragen!

Door het ontwerp zit er vrijwel geen speling in de hangmatstandaard wat een uiterst solide en veilig gevoel geeft.

Eenvoudig in elkaar te zetten door middel van het aandraaien van de bouten. De hangmatstandaard is weerbestendig dankzij de nieuw ontwikkelde poedercoating voor metaal. Wel adviseren we de hangmatstandaard bij langere periode van geen gebruik droog op te bergen.

De speciale coating zorgt er ook voor dat de hangmatstandaard minder snel krast en eventuele gebruikerssporen minder goed zichtbaar zijn.

De hangmatstandaard is verstelbaar door middel van de bijgeleverde kettingen. Deze standaard is geschikt voor eenpersoons hangmatten met een totale lengte van 290 – 340 cm.

We hebben deze hangmatstandaard in drie formaten: eenpersoons, tweepersoons en familie. {{config path=”general/store_information/name”}} kan direct uit voorraad leveren!

Dit is de meest solide hangmatstandaard op de markt!

Afmetingen en maximaal draagvermogen

De hangmatstandaard ‘Arc’ heeft drie verschillende maten.

Hangmatstandaard éénpersoons ‘Arc’
Geschikt voor alle éénpersoons hangmatten van Tropilex én voor hangmatten met een totale lengte van 290 – 340 cm. Het maximale draagvermogen is 160 kg.

Hangmatstandaard tweepersoons ‘Arc’
Geschikt voor alle tweepersoons hangmatten op van Tropilex én voor hangmatten met een totale lengte van 330 – 370 cm. Het maximale draagvermogen is 180 kg.

Hangmatstandaard familie ‘Arc’
Geschikt voor alle familie hangmatten op van Tropilex én voor hangmatten met een totale lengte van 360 – 400 cm. Het maximale draagvermogen is 200 kg.

1% For The Planet

Tropilex is lid van 1% For The Planet. Als lid doneert Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan het behouden van natuur en biodiversiteit.

Jouw aankoop draagt dus ook een klein beetje bij aan een mooiere wereld. Dat ligt straks extra lekker in je hangmat! De slogan van Tropilex sluit hier perfect op aan: Relax with a good feeling!

€ 219.00

Naar de website