Hangstoel Eénpersoons ‘Rope’ Natura

Hangstoel Eénpersoons in de kleur Wit / Ecru van het merk Tropilex ®. Hangstoel Eénpersoons uit de Rope serie. Gemaakt van Polyester. Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Extra koelte met een ‘Rope’ hangstoel

Een zacht briesje dat over je rug waait, dat kan alleen met de ‘Rope’ hangstoel van Tropilex. Het voordeel van een touw geknoopte hangstoel ten opzichte van een geweven hangstoel is dat je ook tijdens extreem warme dagen lekker koel blijft.

De spreidstok is gemaakt van luxe Shorea hout (100% FSC).

De ‘Rope’ hangstoel past perfect in de Tropilex hangstoelstandaarden.

Geknoopt met dubbele koorden

Normaal zijn Mexicaanse hangstoelen gevlochten met honderden dunne koorden. Tropilex gebruikt echter dikke koorden, wat de hangstoel veel sterker en duurzamer maakt.

Overigens zijn deze ‘Rope’ hangstoelen extra sterk: waar andere merken de hangstoel vlechten met 1 touw, gebruikt Tropilex 2 touwen. Hierdoor is de ‘Rope’ hangstoel van Tropilex tot 40% sterker dan vergelijkbare hangstoelen.

De ‘Rope’ hangstoel is overigens niet geknoopt maar enkel gevlochten. Dit zorgt voor veel meer comfort!

Gemaakt van gerecyclede plastic flessen

Afval is een groot probleem in India. Extra bijzonder is het dan ook dat onze ‘Rope’ hangstoelen gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen. Dit zonder dat de kwaliteit of comfort minder wordt!

De ‘Rope’ hangstoelen zijn dus gemaakt van polyester. Maar door een unieke weeftechniek voelen ze toch super zacht. Zelfs zachter dan katoen!

Met liefde en zorg gemaakt in India

Behalve in Colombia, produceert Tropilex ook in India. Tropilex werkt in India samen met een bijzondere fabriek. Een fabriek die sterk gelooft in de empowerment van vrouwen en het bevorderen van werkgelegenheidskansen voor vrouwen in de stad en op het platteland. Een prachtig resultaat van deze visie is de adoptie van twee plattelandsdorpen en het bieden van werkgelegenheid aan 60 plattelandsvrouwen in beide dorpen.

Door een eerlijke prijs te betalen voor de hangmatten en toezicht te houden op de arbeidsomstandigheden, draagt Tropilex met elke hangmat bij aan de welvaart van deze groeiende ontwikkelingsregio.

1% For The Planet

Tropilex is lid van 1% For The Planet. Als lid doneert Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan het behouden van natuur en biodiversiteit.

Jouw aankoop draagt dus ook een klein beetje bij aan een mooiere wereld. Dat ligt straks extra lekker in je hangmat! De slogan van Tropilex sluit hier perfect op aan: Relax with a good feeling!

€ 89.00

Naar de website