Hangstoelstandaard ‘Supreme’

Hangstoelstandaard in de kleur Hout van het merk Tropilex ®. Hangstoelstandaard uit de Supreme serie. Gemaakt van Hout (FSC 100%). Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Een aanwinst voor elke woning en tuin!

De houten hangstoelstandaard ‘Supreme’ van Tropilex is een zeer fraaie en weerbestendige hangstoelstandaard. Geproduceerd met FSC gecertificeerd hout.

Het hout heeft een dipping bath gehad. De zithoogte kan je naar behoefte aanpassen door middel van de ketting. Passend voor al éénpersoons stoffen hangstoelen. Voor zowel buiten als voor binnen geschikt.

Geen extra ophangmateriaal nodig. De hangstoelstandaard is compleet en je kan er direct je hangstoel in ophangen.

Afmetingen en maximaal draagvermogen

De Tropilex-hangstoelstandaard ‘Supreme’ heeft één maat. Geschikt voor alle hangstoelen voor één persoon en hangstoelen met een totale lengte van 100 – 190 cm. Het maximale draagvermogen is 160 kg.

1% For The Planet

Tropilex is lid van 1% For The Planet. Als lid doneert Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan het behouden van natuur en biodiversiteit.

Jouw aankoop draagt dus ook een klein beetje bij aan een mooiere wereld. Dat ligt straks extra lekker in je hangstoel! De slogan van Tropilex sluit hier perfect op aan: Relax with a good feeling!

€ 349.00

Naar de website