Special ‘Utility Pocket’

Special in de kleur Wit / Ecru van het merk Tropilex ®. Special uit de Utility Pocket serie. Gemaakt van Katoen. Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Voor echte hangmat fanaten!

Ben je een hangmat fanaat, dan mag deze handige ‘Utility Pocket’ van Tropilex natuurlijk niet ontbreken! Hiermee heb je alles vlakbij de hand terwijl je in je hangmat of hangstoel ligt te chillen.

Je knoopt de ‘Utility Pocket’ makkelijk vast aan elke hangmat of hangstoel.

Met liefde en zorg gemaakt in India

Behalve in Colombia, produceert Tropilex ook in India. Tropilex werkt in India samen met een bijzondere fabriek. Een fabriek die sterk gelooft in de empowerment van vrouwen en het bevorderen van werkgelegenheidskansen voor vrouwen in de stad en op het platteland. Een prachtig resultaat van deze visie is de adoptie van twee plattelandsdorpen en het bieden van werkgelegenheid aan 60 plattelandsvrouwen in beide dorpen.

Door een eerlijke prijs te betalen voor de hangmatten en toezicht te houden op de arbeidsomstandigheden, draagt Tropilex met elke hangmat bij aan de welvaart van deze groeiende ontwikkelingsregio.

1% For The Planet

Tropilex is lid van 1% For The Planet. Als lid doneert Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan het behouden van natuur en biodiversiteit.

Jouw aankoop draagt dus ook een klein beetje bij aan een mooiere wereld. Dat ligt straks extra lekker in je hangmat! De slogan van Tropilex sluit hier perfect op aan: Relax with a good feeling!

€ 14.00

Naar de website