‘Larch’ XXL Hangmatstandaard

Bestaande uit meerdere lagen stevig larikshout en voorzien van gegalvaniseerde stalen fittingen is deze prachtige houten standaard de meest luxe uitvoering van een standaard die er vandaag de dag op de markt te vinden is! De ‘Larch’ is zo gebouwd dat hij uitstekend geschikt is voor alle huidige XXL hangmatmodellen. Het larikshout krijgt een prachtige, warme glans dankzij een olie-gebaseerde beschermende coating. Gezien zijn afmetingen is deze standaard het best geschikt voor de XXL (familie) hangmatten. De ‘Larch’ standaard verschilt van de ‘Wood’ standaard qua materiaal en qua coating. De ‘Larch’ is gemaakt van larikshout, een houtsoort die zeer duurzaam is, watervast en bovendien zeer sterk. Larikshout wordt onder meer gebruikt voor scheepsrompen, omheiningen, bouwhout en nu dus ook voor hangmatstandaarden! De coating is ook anders. Waar de ‘Wood’ alleen geïmpregneerd is om het hout weerbestendig te maken, heeft de ‘Larch’ een extra coating gekrijgen waardoor het hout ook verduurzaamt. Bovendien geeft de coating deze hangmatstandaard een mooie warme glans. Om de juiste hangmatstandaard te kunen kiezen, is het van belang dat je de totale lengte van de hangmat (inclusief de touwen) weet. Wanneer een hangmat bijvoorbeeld een totale lengte heeft van 4 meter, heb je een standaard nodig die minimaal 4 meter lang is. Net als alle standaarden is deze standaard ook verstelbaar, zodat je de hangmat eventueel wat losser of strakker op kunt hangen.

€ 529.00

Naar de website