De onmisbare accessoires voor jouw hangmat

Als je denkt aan relaxen, dan denk je ook aan lekker zitten of liggen. Je kunt in je vrije uurtjes op de bank ploffen of een powernap doen in bed. Maar in een hangmat liggen kan natuurlijk ook. Door het stevige doek ontspant je rug helemaal, zodat je elke spier in je lichaam even een momentje rust gunt. Geniet optimaal van je dit moment en zorg ook voor de juiste accessoires voor je hangmat, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de bevestiging van dit doek, of je wel goed ligt en niet uit de hangmat hoeft te stappen om eten of drinken te halen. 

De hangmat bevestigen 

Voordat je kunt relaxen in de hangmat, is het nog noodzakelijk om deze stevig op te hangen. Uren rondstruinen in de bouwmarkt op zoek naar de juiste onderdelen is niet nodig. Er zijn genoeg sets verkrijgbaar met alles wat je maar nodig hebt om de hangmat goed en stevig op te hangen, zoals haken en touwen. Zo kan je zowel binnen als buiten relaxen in je hangmat. Houd er wel rekening mee dat je altijd genoeg ruimte reserveert, omdat je heen en weer schommelt in het doek. Iets omstoten wil je natuurlijk ook niet. Vind je een hangmat zelf ophangen te ingewikkeld of ben je op zoek naar de meest makkelijke oplossing? Dan is er ook nog een hangmat met standaard verkrijgbaar. Zo verplaats je het geheel weer makkelijk naar binnen als de zon buiten verdwenen is. 

Een hapje of een drankje 

Je ligt net een tijdje heerlijk comfortabel in je hangmat, je hond is er zelfs bij gaan liggen en opeens heb je verschrikkelijke dorst. En er is niemand in de buurt om even een drankje voor je te halen. Zuchtend kom je overeind om toch maar een lekker drankje uit de koelkast te halen. Dat had anders gekund. Zorg daarom voor een stevig bijzettafeltje, zodat je daar je drinken en andere versnaperingen op kunt zetten. Er zijn speciale bijzettafeltjes voor de hangmat die een langere standaard hebben en je zo in de grond kunt pinnen. Hoef je in het vervolg alleen maar even een beetje bij te draaien en en met je arm uit de hangmat te hangen voor een consumptie.

Laat het licht schijnen 

En dan is er nog het licht. Want de tijd vliegt voorbij en voordat je het weet is het al avond. Zeker wanneer je powernap een beetje uitgelopen is tot een paar uurtjes slaap. Geeft helemaal niets, want door de juiste verlichting in de buurt van je hangmat aan te brengen lig je niet in het donker. Heb je een hangmat buiten? Leg dan een streng met tuinlampjes onder je hangmat of wikkel deze om de boom heen. Het is ook mogelijk om verderop een paar fakkels aan te steken. Luier je het liefst binnen in je hangmat? Ook dan kan je een streng lichtjes in de buurt ophangen of neerleggen. Of verplaats de stalamp naar jouw hoekje. Lijken de genoemde opties jou wel een leuke toevoeging voor je ultieme rustmoment? Urenlang naar deze producten is niet nodig, hangmat accessoires kopen doe je heel eenvoudig online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *