Kies eens voor een luxe douche

Ben je eerder een bad of een douche persoon? Veel mensen denken namelijk dat een bad nemen de enige ontspannende en iet of wat luxueuze ervaring is die je in de badkamer kan hebben. Echter hebben de nieuwste douches een grote update verkregen in verband met luxe. Zo zijn inloopdouches bijna de norm geworden in alle badkamers. Echter heb je daarnaast ook de nieuwste trend in douches, namelijk grote en lange douches met massage functies inbegrepen in een soort luxueuze cabine. Zo zijn er namelijk veel nieuwe luxe merken op de markt gekomen die deze soorten douches voor jou produceren, zoals bijvoorbeeld mastello.nl.

Luxe massages

Niet enkel badkuipen zijn voorzien van massagefuncties, ook douches hebben tegenwoordig de mogelijkheid om massage functies te integreren. Zo zijn er nieuwe douchecabines waarin je naast een regendouche, ook een bankje hebt met massagesproeiers. Deze sproeiers zetten een grote druk op het water waardoor je een soort massage gevoel krijgt op je lichaam. Indien je bijvoorbeeld pijn hebt aan je rug, kan je deze sproeiers op je rug laten stralen zodat je spieren loskomen door de kracht en de warmte van het water. Dit is ongeveer net hetzelfde gevoel als in de wellness wanneer je in een bad zit met een waterval voor je lichaam.

De look is niet onbelangrijk

Naast de functies, zoals massage sproeiers, is de look van je douche ook zeker niet onbelangrijk. De look staat namelijk gelijk aan luxe. Denk maar aan kledij accessoires of handtassen. De douche in je badkamer is niet anders. Om van je douche een luxe product te maken, wordt er tegenwoordig vooral op de kleur en het materiaal gefocust. Zo is de nieuwste trend een zwarte doucheset met marmeren stenen. Marmer staat namelijk gelijk aan luxe en doet je badkamer groter lijken. De zwarte doucheset is daarnaast een gevoel van luxe door de zwarte kleur die gelijk staat aan de industriële look. Wat je ook kan doen, is een gouden doucheset integreren, al moet je hierbij soms oppassen dat de combinatie niet te kitsch wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *